מתכון בסיסי לצלי בשר
החומרים:
2 נתחי בשר צלי
4 בצלים
2 כפות אבקת מרק בטעם בקר
1 כף אבקת מרק בצל
5 שיני שום כתושות
קורט פלפל שחור
אופן ההכנה:
מכניסים בצל קצוץ דק מאוד לסיר רחב ומשומן. מטגנים עד לריכוך.
לוקחים את נתח הבשר כמות שהוא ושמים בסיר מעל הבצל.
צולים את הבשר כשעתיים מ-2 הצדדים (כל צד כשעה)
מוציאים את הבשר,מקררים במקפיא כשעה.
חותכים את נתחי הבשר לפרוסות יפות ומסדרים חזרה בסיר..
מוסיפים אב' מרק ב-2 הטעמים, שום כתוש, פלפל שחור.
מכסים את הבשר במים רותחים.
מבשלים כשעתיים שלוש על אש קטנה.
בתאבון!