צלי בשר לא חייב להיות מסובך- מתכון פשוט בפנים

מתכון בסיסי לצלי בשר

החומרים:

2 נתחי בשר צלי

4 בצלים

2 כפות אבקת מרק בטעם בקר

1 כף  אבקת מרק בצל

5 שיני שום כתושות

קורט פלפל שחור

 

אופן ההכנה:

מכניסים בצל קצוץ דק מאוד לסיר רחב ומשומן. מטגנים עד לריכוך.

לוקחים את נתח הבשר כמות שהוא ושמים בסיר מעל הבצל.

צולים את הבשר כשעתיים מ-2 הצדדים (כל  צד כשעה)

מוציאים את הבשר,מקררים במקפיא כשעה.

חותכים את נתחי הבשר לפרוסות יפות  ומסדרים חזרה בסיר..

מוסיפים אב' מרק ב-2 הטעמים, שום כתוש, פלפל שחור.

מכסים את הבשר במים רותחים.

מבשלים כשעתיים שלוש על אש קטנה.

בתאבון!

דילוג לתוכן